Maak kennis met onze lashes

Maak kennis met onze lashes

Droom jij van mooie lange wimpers? Overweeg je een wimperverlenging te nemen? Ben jij de maandelijkse bezoekjes aan je wimperextension specialist helemaal beu. Uurtje liggen in de stoel en dit maandelijks herhalen. En zijn je eigen wimpers hierdoor wellicht niet meer zo mooi? Wij snappen dat helemaal. Graag willen we jou kennis laten maken met de M.A.R.G.A cosmetica Lashes.

 

M.A.R.G.A cosmetica Lashes.

Deze zijn verkrijgbaar in 3 collecties. Helemaal zelf samengesteld, haartje voor haartje getekend door onze specialisten. En aangepast aan jouw wensen volume en diktes. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. En voor elke gelegenheid kun je ze switchen.

Wil jij voor natural gaan of toch voor een extreme look? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Onlangs lanceerden wij een hele nieuwe collectie van 3 modellen lashes op een strip. Binnen 10 seconden heb jij mooie lange wimpers van echte haartjes.

Bekijk hier onze How-To film over het aanbrengen van de Wimper Extensions.

 

 

Niet schadelijk voor je eigen wimpers

De M.A.R.G.A lashes zijn absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De band waaraan de wimpers vastzitten is een gepatenteerde zeer flexibele band. En de lijm is sterk maar toch vriendelijk voor huid en wimpers. Deze lijm zal je eigen wimpers niet aantasten. Uiteraard raden wij aan om er met beleid mee om te gaan.

 

Houdbaarheid

Een beetje afhankelijk wat je ermee doet, kunnen deze lashes soms wel dagen lang blijven zitten. Er zit een handig lijmpje bij dat je helpt om alles mooi op zijn plaats te houden, mochten ze loslaten. Fiets je door de regen of kom je een beetje in contact met water? Bijvoorbeeld zwemmen of in de sauna., ze zijn water resistent: Dat houdt in dat ze goed bestand zijn tegen een paar druppeltjes water.

Verwijderen

Als je ze wilt verwijderen geen enkel probleem. Met warm water kun je ze heel gemakkelijk eraf halen. Als de lijm in contact komt met warm water, wacht dan  1 minuut en dan lost de lijm op. 

 

Meest gestelde vragen:

Kan ik dit zelf?
 Deze vraag krijgen wij vaak te horen:" Ik draag een bril of lenzen, kan ik de wimpers dan wel gebruiken?"
Jazeker je kunt ze gewoon opbrengen. We hebben er een handige video voor hoe je dit moet doen. Die gaat je er stap voor stap bij helpen.

Ik ben niet handig gaat me dat lukken?
Tuurlijk lukt je dat ? We hebben een instructie kaart en video's.

Hoe lang zijn de wimpers houdbaar?
Je kunt ze bij dagelijks gebruik min. 4 en max. 6 weken gebruiken. Dit is heel afhankelijk hoe je ze gebruikt en hoe je ze verzorgd.

Kan ik ermee zwemmen en naar de sauna gaan? 

Ja, je kunt ermee zwemmen en zelfs een klein duikje maken. Maar niet al teveel water. Want als ze ongeveer 1 minuut met water in contact komen lost de lijm op.

Kan ik mascara gebruiken?
Ja, je kunt mascara gebruiken alleen raden wij aan de M.A.R.GA cosmetics mascara te gebruiken. En geen waterproof.

Heb je toch nog vragen? 
Stel ze gerust HIER via de app. Onze medewerkers van M.A.R.G.A cosmetics staan voor je klaar.