Ja, de cosmetica is ook te koop bij Brandlezz Concepts te Kerkrade.

Nee, de cosmetica is 100 % diervriendelijk en absoluut niet getest op dieren.

Ja, de cosmetica bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is niet schadelijk voor de huid.

Nee, onze producten zijn parabenen-vrij.

De producten van M.A.R.G.A. cosmetics bevatten onstekingsremmende werkstoffen. Hierdoor krijgen de ontstekingen rust en helpen de huid herstellen. De make-up wordt dus een hulpmiddel om de acne te bestrijden.

In de producten van M.A.R.G.A. cosmetics zit een stof die de huid ondersteund die problemen heeft met de bloedsomloop in het gelaat. De make-up zal de huid rustiger maken.

Je kunt bij M.AR.G.A. cosmetics verschillende manieren kiezen om je bestelling te betalen. Dit gaat uiteraard op een veilige manier.

IDeal: je bestelling betalen via je vertrouwde online betaalomgeving van je bank;

Creditcard: het bedrag van je bestelling wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is verzonden;

Vooruitbetalen: je kunt je bestelling betalen middels een overboeking via je bank.

Achteraf betalen: middels AfterPay of Klarna heb je de mogelijkheid je bestelling na ontvangst te betalen;

Betalen uit België: ben je woonachtig in België, dan kun je via Mister Cash je bestelling betalen;

Verzending van Cosmetica is GRATIS binnen Nederland. Je ontvangt een track & trace link, zodat je precies weet waar de bestelling is. Voor andere landen gelden afwijkende verzendkosten.

Wij doen ons uiterste best om de goederen zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Indien je meerdere artikelen bestelt, hou dan rekening met een langere leveringstermijn.

Heb je nog vragen over de bestelling? Dan helpt de klantenservice je graag verder. info@margacosmetics.nl

Ben je niet helemaal tevreden met de bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen niet geopend zijn en/of beschadigd zijn kunt je deze retourneren, binnen 14 werkdagen. Wij betalen het aankoop bedrag terug. Je betaalt alleen zelf voor de retourkosten.


Stap 1: Noteer de te retourneren artikelen en de reden van retour op een begeleidend briefje. Vergeet hierbij ook niet het ordernummer en je NAW gegevens.

Stap 2: Voor het retourneren van uw bestelling vanuit Nederland kun je de bestelling bij een postkantoor brengen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie. Zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retourneren niet terugbetaald.

Het retouradres:
M.A.R.G.A. Cosmetics
Jan Campertstraat 9 A - Unit 1.07
6416 SG Heerlen
Nederland


Je kunt ervoor kiezen om de retourzending via brievenbuspost naar ons retouradres te versturen. Let er op dat het pakketje dan wel voldoende gefrankeert is. Dit is afhankelijk van het gewicht. Brievenbuspost is niet voorzien van een Track & Trace code. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van retour via brievenbuspost is dus op eigen risico.

Ruilen kan alleen indien het hetzelfde product betreft. Bijvoorbeeld een liplacquer in een andere kleur. Per post gelden hier weer de retourkosten voor eigen rekening.

Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen, wordt je retour z.s.m. verwerkt. Na de verwerking van het retour ontvangt u binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug op jouw rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je heeft gekozen bij het afrekenen van de bestelling.

Je kunt de aankoop retourneren volgens de vastgelegde termijnen uit de algemene voorwaarden. Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons, neem contact met ons op om deze kwestie te bespreken alvorens je het retourneert.