Algmene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, MARGA Cosmetics, met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via info@margacosmetics.nl of per post: MARGA Cosmetics Roda JC Ring 61, 6466 NH Kerkrade. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 085-2735981. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Artikel 1 - Producten 

 

Wij verkopen cosmetica en beauty producten.

 

Artikel 2 - Registratie 

 

U dient zich te registreren om een product te bestellen. U moet hiervoor uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dient u naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens goed; zie ook onze Privacy Statement op onze website. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw account en geef uw wachtwoord nooit aan anderen. U bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

 

Artikel 3 - Betalingen 

 

De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U kunt in onze webshop betalen met Sissow. De verzendkosten komen voor uw rekening.

 

Artikel 4 - Leveringen 

 

Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. PostNL DHL verzorgt de distributie. Wanneer het pakket is verzonden, krijgt u van ons een track & trace code, waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

 

Artikel 5 - Retour 

 

MARGA cosmetics kan de navolgende producten uitsluiten van het herroepingsrecht: Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

 

Artikel 6 - Garantie 

Als het product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapot gaat, heeft u recht op een vervangend product. Het defecte product moet u dan naar ons sturen in de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

 

Artikel 7 - Aansprakelijkheid 

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

 

Artikel 8 - Intellectuele eigendomsrechten 

 

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

 

Artikel 9 - Klachtenregeling 

 

Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@margacosmetics.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen 3 werkdagen dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 48 uur dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

 

Artikel 10 - Geschillenregeling 

 

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Limburg bevoegd.

 

VERZENDEN 

Wij bieden u 2 mogelijkheden :

1) Afhalen van uw bestelling
U kunt uw bestelde artikelen komen afhalen bij Brandlezz Concepts, Roda JC Ring 61, te Kerkrade tijdens de openingsuren van onze winkel (zie contact), zodra uw bestelling klaar staat nemen wij telefonisch of via mail contact met u op.

2) Verzending

Verzending van Cosmetica gaat op basis van gewicht. Boven € 50,- zijn verzendkosten gratis.

Levertijden
Wij doen ons uiterste best om de goederen zo snel mogelijk bij u te krijgen.
Indien u meerdere artikelen bestelt, hou dan rekening met een langere leveringstermijn.

 

 BETAALMETHODEN 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt bij M.AR.G.A cosmetics  verschillende manieren kiezen om je bestelling te betalen.Dit gaat uiteraard op een veilige manier. 

Welke betaalmethoden kun je kiezen?

  • IDeal: je bestelling betalen via je vertrouwde online betaalomgeving van je bank;
  • Creditcard: het bedrag van je bestelling wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is verzonden;
  • Vooruitbetalen:je kunt je bestelling betalen middels een overboeking via je bank.
  • Achter afbetalen:middels AfterPay of Klarna heb je de mogelijkheid je bestelling na ontvangst te betalen;
  • Betalen uit België: ben je woonachtig in België, dan kun je via Mister Cash je bestelling betalen;

Pinnen bij Brandlezz Concepts: breng je een bezoekje aan Brandlezz Concepts of wil je producten aanschaffen na een "how-to" workshop, dan kun je contant betalen of pinnen en de producten meteen meenemen.

 

OVER ONS

 

M.A.R.G.A. Cosmetics is de private label van Margaretha Koops; de Make-up Guru van het Zuiden des lands. Door haar jarenlange ervaring met make-up produkten zag Margaretha de noodzaak om haar eigen kwalitatief superiere productlijn te ontwikkelen. 

 

M.A.R.G.A. Cosmetics                      

Roda JC Ring 61                                  

6466 NH Kerkrade                           

Tel:   085-2735981

06-29130343 

Mail: info@margacosmetics.nl