5 minutes makeover: de 6 stappen

Wil jij een gemakkelijke 5 - Minutes Make over? Speciaal voor jou heb ik een gemakkelijk setje samengesteld. Met deze 5 producten leg je in 5 minuten een goede basis voor je make-up. 's ochtends geen tijd? Of na het werk nog een feestje? Geen probleem met de 5 - Minutes Make over set. This is how it works:

Foto gezicht

STAP 1 - PRIMER CAMERAREADY
Deze unieke primer is een geweldig product om rimpels en wallen te reduceren. Een primer in de vorm van een serum: Marga Camera Ready, trekt je huid in één stap glad. Een goede basis voor de rest van je make-up.

Foto gezicht

STAP 2 - FOUNDATION
De foundation is speciaal door mij samengesteld om je huid een sterk dekkende basis te geven. Oneffenheden worden gecamoufleerd, maar je huid blijft ademen. Tevens volledig hypoallergeen en niet getest op dieren.

Foto gezicht

STAP 3 - MASCARA
De ultieme mascara voor elke vrouw. Bij elke applicatie wordt jouw blik intenser en krijgen de wimpers tot wel 6 keer meer volume terwijl ze perfect gesepareerd blijven. De rijke textuur en het speciaal door mij ontwikkeld borsteltje zorgt ervoor dat het gemakkelijk aan te brengen is. Het kan zonder klontjes laag over laag worden aangebracht. Voor een onweerstaanbare, verleidelijke oogopslag. Geschikt voor alle ogen, zelfs de gevoelige.

Foto gezicht

STAP 4- BROW FIXX KIT
De Brow Fixx Kit zorgt ervoor dat jij je wenkbrauwen weer perfect in shape krijgt. Met een simpele handeling geeft jij je Brows een verzorgende behandeling en een strakke uitstraling. De wenkbrauwhaartjes blijven de gehele dag perfect op hun plek zitten.

Foto gezicht

STAP 5- ROUGE
De wonderrouge zorgt dat je een mooie fris blosje krijgt. Schrik niet van de felle kleur maar laat je overtreffen door het geweldige jeugdig effect.

Foto gezicht

STAP 6 - Voor een X-tra effect:
Gebruik ook de geweldige MARGA cosmetics Contour Pallet die je kunt inzetten voor al je contourings, zowel oogschaduw en shimmer high-lights. Dit is een fantastisch 6 koppige formule waarmee je mooie contouren kunt combineren.

Mijn collectie is met alle zorg samengesteld. Ik ben bijna drie jaar bezig geweest om de perfecte match te maken voor jouw basis make-up en meer. Dit allemaal in een eenvoudig stappenplan, zodat jij precies weet wat je moet gebruiken om te stralen. Het belangrijkste voor mij was om make-up te ontwerpen die niet op dieren is getest en ultra hypoallergeen is. De productie vindt plaats in fabrieken die mensvriendelijk zijn, ook niet onbelangrijk. Mijn missie is dat jij iedere dag de mooiste versie van jezelf kunt zijn! Heel veel liefs en Carpe Diem xxx Marga